Familjehem
Familjehem
|
Välkommen till vår verksamhet inom familjehem - iBalans i Lund AB

Ett tryggt hem att växa upp i!

Vi bygger! Mer information inom kort!

Nu introducerar vi Polstjärnan Konsulentstödd familjehemsvård. Inom kort är vi en av de samarbetspartners du kan välja. Både som beställare i kommuner och för dig som vill vara familjehem. Vi har erfarenhet av vad som krävs för att ge barn, ungdomar ett hem där de kan känna sig trygga och växa. 

Nu söker vi familjehem. Vill du bli en del av Polstjärnan? Vi vill ge dig det absolut bästa stödet för att erbjuda våra barn och unga en trygg och utvecklande uppväxt. Vi ställer stora krav på våra familjehem. De ska kunna hantera konflikter, känslostormar och vara den trygga och inspirerande motvikt som barn och unga behöver. Som familjehem är du länken mellan historia och framtid, befintliga och nya kontakter. Det finns många barn och unga som behöver nya strategier för en balans i livet.

Det här får du om du är familjehem hos oss: Introduktion, utbildning, stöd och handledning. Givetvis får du även arvode och kostnadsersättning. Du kommer att arbeta med ett företag som bryr sig både om familjehemmet och placerade barn och unga. Tillsammans med familjehemmet skapar vi framtiden för barn och unga som behöver stöd i ett nytt hem. Tillsammans gör vi en viktig insatts för en tryggare väg in i vuxenlivet.

Ett tryggt hem att växa upp i!
Polstjärnan i Sverige
Polstjärnan i Sverige AB har stor erfarenhet av att hjälpa människor med olika bakgrunder att hitta sin väg genom utbildning, integration, omsorg och arbetsmarknadstjänster. Vi vill att alla som bor eller utbildas genom oss ska nå sina mål och få gedigen vägledning att nå dem.

Kontakt

Alla rättigheter © Polstjärnan i Sverige

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!